English / USA English / UK | GB Ireland / Éire EU / European Union Limba română / Romania Hungarian / Magyar nyelvü

FENG SHUI Chi & Dinamikus Feng Shui

Megfelelő Feng Shui Chi-Energiák mindig az Ön szolgálatában, térrendezés nélkül !

  Le  
» Elmélet & Technológia ~
^ Fel, az oldal tetejére ^
Page
Menu
Menü

Elmélet & Technológia ~


ÉletErő Technológia
  |   Elmélet & Technológia   |   ÉletEnergia Készülékek -Árlista


  .    


:: Integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek ::

~ Eredeti, a Feltaláló által, Super-Orgonit-ból gyártott  Chi / Qi / csí Generátorok & Prána Generátorok & Orgone / Orgon Generátorok -al (!) ~


  .    


Idézet | Mottó

életenergia & életerő & chi életerő "Használd az (Univerzális) elméd, hogy rákapcsolodj az Univerzális Energiaforrásra, hogy -tudatosan- átvedd az életerőt, melytől mindent megkapsz amit kívánsz és akarsz".
Linda Dohlan - A legföbb titok után szabadon DS

  .    


ÉletErő Tehnológia

az ORGONIT™ és az ÉletErő Generátorok® feltalálójától:

eredeti  ÉletEnergia Készülékek


Az egyedi integrált Életerő Generátorral működő Életenergia Készülékeink -mint nevük is mutatja- Életenergiát és Életerőt (Chi-t, Kí-t, Práná-t, Mágneses fluidum-ot, Od-ot, Orgone / Orgon-energiát) generálnak és sugároznak.
És, teszik ezt -egy egyszerü kapcsolás / kattintás által- szüntelenül és folyamatosan, a nap minden órajában és szakában, a hét minden napján. (!)

 . .

Figyelem! | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő GenerátorokFontos és lényeges !
Minden egyes ÉletEnergia Készülékben -legalább- egy, igen erős és hatékony -eredeti(!), Szuper-Orgonit-ból készült- ÉletErő Generátor (Chi / Qi / csí Generátor & Prána Generátor & Orgone / Orgon Generátor) működik, mely állandóan, folyamatosan és megszakítás nélkül, előállítja, generálja és sugározza a pozitív, jótékony, dinamikus és vitális ÉletErőt & ÉletEnergiát !

.

RAD 2400 HD: Radionika Készülék | Beépített ÉletErő Generátor által működtetett és felerősített Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Az ÉletErő Generátorok és az ÉletEnergia Készülékek egyik leglényegesebb és legfőbb feladata tehát, hogy erőt és energiát adjanak és -egyben- bíztosítsanak(!) a készüléket programozó és -fel-használó alkotó, kreatív gondolatainak, úgy, hogy állandóan- és folyamatosan Életenergiát és Életerőt generálnak- és sugároznak, hogy azt tudatosan(!) a felhasználó át- és fel tudja venni- és fel tudja majd használni bármely-, ill. minden cselekedetében, önmaga- és mások megsegítésére és előnyére.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 2400 HD Radionika Készülék | Beépített ÉletErő Generátor által működtetett és felerősített Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék

A világon egy új és egyedi technológia révén sikerült az emberiség egy régi álmát valóra váltani: -az élethez elengedhetetlen- vitális életerővel és életenergiával való folyamatos ellátás lehetőségét biztosítani !


  Manifesztációs Radionika Programok                       Chi AgyTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülékek                       Radionika & Pszichotron Készülékek                     Víz- és táplálékenergizáló Aqua Optimizer® ÉletEnergia Készülékek                     Chi Kártya®                     Dinamikus Feng Shui & Feng Shui Chi     «


Az új ÉletErő-Technológia könnyen, elegánsan és igen hatékonyan kombinálható


.

Figyelem!Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológiaaz ASZTROLÓGIÁVAL (különböző asztrológiai TREND-ek programozhatók, melyeknek erőt és energiát tud biztostani az Életenergia- és Életerő Készülékek segítségével, manifesztálódásuk érdekében)
  és a
Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológiaa FENG SHUI-al (a BÁGUA térképet együtt használva az Életenergia- és Életerő Készülékekkel, energizálni- és feltőlteni tudja pozitív, kreatív és jótékony vitális energiákkal az életterét; lakását és irodáját, anélkül, hogy átrendezni kényszerülne azt !!)

.

* * * * *


A különböző tipusú ÉletEnergia Készülékek, kitűnően használhatók, mint


.

Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner tipusú ÉletEnergia Készülékek

Az újtipusú ChiAgytréner & PszichoTréner & ElmeTréner tipusú Életenergia Készülékekkel különböző -kívánatos- elmeállapotba kerülhet: így pld. rövid időn belül (kényelmetlen, kellemetlen és furcsa kiegészítők nélkül), mély-, nyugtató és -re-generáló, meditativ és relaxációs állapotba hozhatja önmagát
(Meditációs, Relaxációs és Stressz-oldó ÉletEnergia Készülékek, önfejlesztésre, gyorstanulásra, lazításra, stb.). Neuro-Technológia™.


Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek

Életenergiával táplált és -beepített- ÉletErő Generátorral működtetett ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek segítségével különböző TREND-eket (vágyott irányzatokat) programozhat céljai elérésének érdekében.
Ennek érdekében használhatja a -többszáz szimbólumcsomagot tartalmazó- számítógépes Manifesztációs Radionika Programot. A 'Manifesztációs Program' használata esetében, bármely készülékből mely nem eleve radionika tipusú készülék, virtuális radionika készülék nyerhető!


Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Trend- & Asztro-Trend Generátorok

Segítségükkel, bármely általunk választott és általunk defineált 'trend'et -könnyen, de hatékonyan- be tudunk állítani.


Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia ADM: Asztro-Dinamikus Manifesztáció

Az Asztro-Dinamikus Manifesztációval asztrológiai szempontból olyan (horoszkóp, zódiákus- ill. állatövi jegyek, bolygó- és planetáris) energiákkal veheti magát körül, melyek Önnek a legmegfelelőek, ill. épp -az adott céljainak- a legjobban megfelelnek, és -egyben- hatékonyan energizáltathatja velük önmagát, szeretteit, és eljuttathatja ezeket az energiákat, átirányíthatja lakása (vagy irodája) bármely pontjába


Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Modern Dinamikus Feng Shui ÉletEnergia Készülékek

A Chi Feng Shui Plusz+ & Dinamikus Feng Shui-t használva, Életerő Készüléke és -esetleg a Feng Shui bágua térkép- segítségével és ezen szimbólumok által energetikailag- megtisztíthatja és optimalizálhatja lakását, irodáját/munkahelyét -anélkül, hogy átalakítani-, átrendezni- vagy módosítani kényszerülne azt !!-.


Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Aqua Optimizer tipusú ÉletEnergia Készülékek

Víz- és táplálék energizálás és optimalizálás,
valamint -az Aqua Optimizer (ejtsd: akua optimájzer) eljárásnak köszönhetően- kivonja az ivóvízből a negatív információkat és egyben feltöltheti ivóvizét és táplálékát, valamint Önmagát -és szeretteit is- ezekkel a -módulált- jótékony és vitális energiákkal, így újra ÉLŐVIZET fogyaszhat! Aqua Optimizer

.

Ivóvíz életenergiával -és választott asztrológiai trend-ekkel- való feltöltése :: AO 2000 AquaOptimizer ÉletEnergia Készülék
Víz-energizálás és optimalizálás, energia- tisztítás és ÉletErővel való feltőltés az "Aqua Optimizer -AO 2000" ÉletEnergia Készülék és az RAOPTC strukturális kapocs és transzfer korongpár, valamint az Asztro-Dinamikus Manifesztációs térkép segítségével


Életenergia Készülékek | ÉletErő Generátorok Chi AgyTrénerek & PszichoTrénerek | Radionika készülékek | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
Különböző tipusú, formájú és erősségü ÉletEnergia Készülékek.
Válassza ki az Önnek -és céljainak- legmegfelelőbb készüléket, és kezdeje el jobbá, könnyebbé és tartalmasabbá tenni életét!


Forrás megjelölése:
Karl Hans Welz: 'LifeForce Technology' (ÉletErő Technológia), 'Theory & Technology' (Elmélet és Technológia), 'LifeEnergy & LifeForce' (ÉletEnergia és ÉletErő).
Fordítás, átdolgozás és szerkesztés: Dézsi Sándor.
1998 - 2021 © Copyright.
Minden jog fenntartva!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... :: ÉletEnergia Készülékek


  .    


ELMÉLET & TECHNOLÓGIA

Bevezetés az ÉletEnergia- és ÉletErő Technológia elméletébe és rejtelmeibe

Az ÉletEnergiára- és ÉletErőre vonatkozó axiómák


Axiomák | Felhasználás | Strukturális kapcsok | Gondolat / energia / manifesztáció | Radionika & Radionika készülékek | Neuro-Technológia: AgyTrénerek & ElmeTrénerek & PszichoTrénerek | Dinamikus Feng Shui | Asztro-Dinamikus Manifesztáció | Víz-energizálás | Szolgáltatások


Létünk alapja és az élet lehelete


.

Életerő-Technológia Az ÉletEnergia- és az ÉletErő, a lét alapja.
Nélküle nincs élet és lehetetlen bármilyen fejlődés is.

Az ÉletEnergia és az ÉletErő, az univerzális -egyetemes- törvényeknek van alávetve, ezek által működik- és fejti ki hatását, további axiomákat is követve (lásd kissé lejjebb).

Minden anyag, minden test, élő és élettelen egyaránt ebből az energiából épül fel, és ez hatja át (de kölönböző minőségben, mennyiségben és erősségben).
Ez az energia a mozgató ereje az életnek, mely elismert, megbecsült és felhasznált számos civilizációban és kultúrában a földkerekségen évezredek óta.


Ősforrás & erőforrás


.

CHI energia - ying/yangAz ÉletEnergia & ÉletErő (chi, ki, mana, prána, pneuma, mágneses fluidum, od, orgone / orgon-energia,elan-vital, bio-energia, stb.) a Mindenség és az élet lélegzete, mely áthat mindent, mindent átjár, minden formán és testen átáramlik és életet lehel beléjük.
Ez az energia mindennek az (ős)forrása és mivel minden cselekedetünkben -is- jelen van -és felhasználjuk!-, így egyben -természetesen- az erőforrása is.

A világon minden rezgés, és a Világegyetem maga is egy végtelen, rezgő, pulzáló energiafolyam.

HappyAz elektromágneses hullámokhoz hasonlóan az ÉLETERŐ is mindenhol, mindenütt jelen van, körül vesz minket, tehát -bátran kijelenthetjük, hogy- mindannyian egy elektromágneses hullámokból és ÉletErőből álló energiaóceán közepén élünk.

Az ÉletEnergia & ÉletErő a titka az állandó- és pozitiv változások, az ön- és (bármilyen távolságban ható!) elme- és agykontroll terén, mivel minden cselekedetnek és tevékenységnek az Életerő és az Életenergia képezi a kiindulópontját, az alapját, a hordozóját, az erőforrását és egyben a (hajtó)motorját is!

Az ÉletEnergia és az ÉletErő használata (tudatos felvétele, valamint tudatos és aktív felhasználása!) nagyon sokrétü előnnyel járhat, és a -tudatos- felhasználó számára, rengeteg sok előnyt is bíztosíthat!

.


ÉletEnergia + Készülékek  =>  ÉletEnergia Készülékek
Hatékony Készülékeink ÉletEnergiá & ÉletErőt fejlesztenek!
  Folyamatosan! És állandóan!


.

Működésük során Készülékeink ÉletEnergiát & ÉletErőt generálnak, termelnek és fejlesztenek.
EPG 1100 Életenergia Készülék | Beépített ÉletErő Generátorral működő ÉletEnergia Készülék És teszik ezt szüntelenül, folyamatosan, megszakítás nélkül, a napnak minden órájában és szakában, a hét minden napján!

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok EPG 1100 integrált ÉletErő Generátorral működő-, fém kisugárzó felülettel ellátott ÉletEnergia Készülék

.

Használva az ÉletEnergia- és ÉleErő Készülékeket, valamint tudatosan és aktívan (fel)használva ezt a jótékony és kreatív Energiát -és persze megtéve a szükséges lépéseket itt a fizikai síkon is,- a felhasználó képes lesz kitűzött céljait gyorsabban és könnyebben elérni -mint a Készülékek által generált ÉletEnergia és az általuk nyújtotta segítség nélkül-, képes lesz többet, jobbat és jobban, ill. hatékonyabban cselekedni, valamint könnyebben és hatékonyabban lesz képes alkotni, mint ahogyan sokan mások is, akik -használva az ÉletEnergia Készülékeket, programozva őket, és egyben önmagukat- ezt már többször is bebizonyították.

.

ÉletEnergia- és ÉletErő Készülékeink segítségével kezébe veheti -saját- sorsa írányítását, tudatosan alakíthatja azt és ura lehet életének.

Az ÉletEnergia és ÉletErő a cél és a kívánt hatás közötti hordozó / médium. (!)
Épp úgy, ahogy az elektromágneses hullámok például a rádio-, tv-, telefon-, stb. hullámok -energiák és információk- hordozója, az ÉletEnergia és az ÉletErő is a gondolatok, érzések, vágyak szállítója, hordozója és -egyben- vívő-frekvenciája is.


  GONDOLAT & gondolatERŐ


Mivel a gondolat mindennek a kezdete, a gyökere, és a gondolat is egyfajta energia (és mint energia, egyben információhordozó is), és, mivel -nemcsak mentális tevékenységünkben, hanem, kivétel nélkül- minden cselekedetünkben használjuk is ezt az energiát, így hát kijelenthetjük, hogy ÉletEnergia Készülékek -mivel folyamatosan fejlesztik, generálják és sugározzák az ÉletErőt & ÉletEnergiát- felhasználhatók minden olyan tevékenységben, amely (erős, hathatós és hatásos) ÉletEnergia-mezőt igényel (mint például a mentális programozás, agykontroll, trend-programozás, memória-bővítés, stb.), ezzel az ÉletErő Generátorok & ÉletEnergia Készülékek felhasználási területe is szinte végtelenné bővül, csak a -készüléket programozó, és a- felhasználó képzelete szabhat határt felhasználási körének.

Az Életenergia Készülékekben generált és onnan kiáramló és kisugárzott , pozitív, vitális és jótékony Életenergiát bárki átveheti, érezheti és (fel)használhatja.
Viszont, mindenkinek saját -egyéni- döntése és -egyben- felelőssége, hogy ezt az energiát mire, ill. milyen céllal / célra használja.
Megj.: csak tiszta, pozitiv, konstruktív és kreatív, önzetlen, nemes és magasztos célokra használhatók. (!)

.


Az ÉletEnergia és az ÉletEnergia Készülékek segítségével...


.

Életerő-Technológia Speciális -integrált ÉletErő Generátorral működő- ÉletEnergia Készülékek segítségével -többek között- képes lesz arra is, hogy:

ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék életenergiát és életerőt küldjön bárhova, bárkinek és bármely -programozott- trendnek, ill. -erőt és energiát biztosítson- bármely mentális programnak;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék egészséges legyen és az is maradjon, tele energiával és vitalitással;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék előidézze, ill. elősegítse -saját- sikerét és elérje kitűzött céljait;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék bőséget és gazdagságot vonzon életébe;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék tudást és -használható- ismereteket halmozzon fel;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék jólétben és biztonságban éljen;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék és.., hogy belső, lelki békéjét és egyensúlyát megtalálja, megteremtse és megtartsa.

.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... :: ÉletEnergia Készülékek


Idézet / Mottó:
életenergia & életerő & chi életerő „Semmi nem változtatja meg jobban az életünket, mint az önmagunknak feltett kérdések.”
Greg Leroy


Az új ÉletErő-Technológia könnyen, elegánsan és igen hatékonyan kombinálható


 . .

Figyelem!Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológiaaz ASZTROLÓGIÁVAL (különböző asztrológiai TREND-ek programozhatók, melyeknek erőt és energiát tud biztostani az Életenergia- és Életerő Készülékek segítségével, manifesztálódásuk érdekében)
  és a
Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológiaa FENG SHUI-al (a BÁGUA térképet együtt használva az Életenergia- és Életerő Készülékekkel, energizálni- és feltőlteni tudja pozitív, kreatív és jótékony vitális energiákkal az életterét; lakását és irodáját, anélkül, hogy átrendezni kényszerülne azt !!)

.

A "hogyan?"-ért / a "know-how" -ért, kérjük szíveskedjen összeköttetésbe lépni velünk ELÉRHETŐSÉGEINKen keresztül.


A különböző tipusú ÉletEnergia Készülékek, kitűnően használhatók, mint

 . .

Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner tipusú ÉletEnergia Készülékek

Az újtipusú ChiAgytréner & PszichoTréner & ElmeTréner tipusú Életenergia Készülékekkel különböző -kívánatos- elmeállapotba kerülhet: így pld. rövid időn belül (kényelmetlen, kellemetlen és furcsa kiegészítők nélkül), mély-, nyugtató és -re-generáló, meditativ és relaxációs állapotba hozhatja önmagát
(Meditációs, Relaxációs és Stressz-oldó ÉletEnergia Készülékek, önfejlesztésre, gyorstanulásra, lazításra, stb.). Neuro-Technológia™.


Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek

Életenergiával táplált és -beepített- ÉletErő Generátorral működtetett ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek segítségével különböző TREND-eket (vágyott irányzatokat) programozhat céljai elérésének érdekében.
Ennek érdekében használhatja a -többszáz szimbólumcsomagot tartalmazó- számítógépes Manifesztációs Radionika Programot. A 'Manifesztációs Program' használata esetében, bármely készülékből mely nem eleve radionika tipusú készülék, virtuális radionika készülék nyerhető!


Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Trend- & Asztro-Trend Generátorok

Segítségükkel, bármely általunk választott és általunk defineált 'trend'et -könnyen, de hatékonyan- be tudunk állítani.


Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia ADM: Asztro-Dinamikus Manifesztáció

Az Asztro-Dinamikus Manifesztációval asztrológiai szempontból olyan (horoszkóp, zódiákus- ill. állatövi jegyek, bolygó- és planetáris) energiákkal veheti magát körül, melyek Önnek a legmegfelelőek, ill. épp -az adott céljainak- a legjobban megfelelnek, és -egyben- hatékonyan energizáltathatja velük önmagát, szeretteit, és eljuttathatja ezeket az energiákat, átirányíthatja lakása (vagy irodája) bármely pontjába


Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Modern Dinamikus Feng Shui ÉletEnergia Készülékek

A Chi Feng Shui Plusz+ & Dinamikus Feng Shui-t használva, Életerő Készüléke és -esetleg a Feng Shui bágua térkép- segítségével és ezen szimbólumok által energetikailag- megtisztíthatja és optimalizálhatja lakását, irodáját/munkahelyét -anélkül, hogy átalakítani-, átrendezni- vagy módosítani kényszerülne azt !!-.


Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Aqua Optimizer tipusú ÉletEnergia Készülékek

Víz- és táplálék energizálás és optimalizálás,
valamint -az Aqua Optimizer (ejtsd: akua optimájzer) eljárásnak köszönhetően- kivonja az ivóvízből a negatív információkat és egyben feltöltheti ivóvizét és táplálékát, valamint Önmagát -és szeretteit is- ezekkel a -módulált- jótékony és vitális energiákkal, így újra ÉLŐVIZET fogyaszhat! Aqua Optimizer

.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... :: ÉletEnergia Készülékek


Idézet / Mottó:
életenergia & életerő & chi életerő "Létezik egy Teremtő (Teremtő Erő), amelyből, és amely által minden dolgok keletkeztek és származnak, amiből minden dolgok állnak, s amely, a maga eredeti állapotában át- meg áthatja a Világegyetemet, áthatolja, átjárja, kitölti és betőlti az Univerzum köztes terét".
Wallace D. Wattles


Sokrétü felhasználása az ÉletEnergiának és ÉletErőnek


.

Figyelem!Az Életenergiát & ÉletErőt sok mindenre használták már az emberiség fejlődése során: -főleg- gyógyításra, öngyógyításra, energizálásra, mágikus operációkban és cselekedetekben, ön- és személyiségfejlesztésre, karrier-építésre, alkotásra, a művészetekben, küzdelemben-, (nemcsak távol-keleti) küzdő sportokban, sportteljesítmények fokozására, telepátiára, gondolatátvitelre, ESP-re (Extra Sensory Perception, Extra Szenzoriális Percepció-, ill. -újabban- Extra Szenzóriális Projekció, azaz ÉKÉ - Érzékeken Kivüli Észlelés-, Asztrál Projekció), mezőgazdaságban, ásványkutatásban, stb., stb.

RAD2400 HD :: ÉletErővel táplált és működtetett Radionika Készülék | Trend Generátor Mivel az ÉletEnergia felhasználási és hasznosítási területe -szinte- végtelen, így -egyben- az ÉletErőt generáló- és sugárzó Készülékeké is az, csak a készülékeket üzemeltetők egyéni fantáziája és képzelőereje szabhat határt felhasználási lehetőségeiknek !

A határokat -és korlátokat- csak a felhasználó (programozó) szabja meg -és állítja fel- saját magának.

Minden egyes ÉletEnergia Készülékünkben -beépített- ÉletErő Generátor-, ill. Orgon Generátorok működnek.
Különleges, speciális készülékeink segítségével (lásd a "KATALÓGUS | Ajánlott készülékek és egységcsomagok" nevű oldalt) az ÉletEnergia modulálhatóvá válik bármilyen vágy- vagy cél (azaz: TREND, szituáció) programozására és elérésére!

Chakrák energizálása | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő GenerátorokAz ÉletEnergia Készülékekbe beépített ÉletErő Generátorok megszakítás nélkül tudják fejleszteni és biztosítani a szükséges és folyamatos energia-ellátást és utánpótlást, melyet a felhasználó hasznosítani tud majd az élete összes területén.

ÉletEnergia Készülékeink, ill. az ÉletErő Generátorok egyik legfontosabb funkciója tehát mindenekelőtt az, hogy ERŐT ADJANAK és biztosítsanak -pozitív és alkotó- GONDOLATOKNAK!

.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... :: ÉletEnergia Készülékek

csakra | energia központok | emberi energia-mező | chakras Az ÉletErő Technológia és az ÉletEnergia Készülékek lehetőségei tehát messze túlmutatnak a tárgyak, a személyek és testek energetizálásán, vitális energiával való feltőltésén, valamint a jótékony -és gyógyító- energiák átsugárzásán, sokkal több mindenre használhatók.

A Csakrák is ugyanezt az energiát veszik fel és használják működésük során.
Az a személy aki lényeges ÉletErővel és ÉletEnergiával -vagy netalán energia többlettel- rendelkezik, annak az aurája is nagyobb/szélesebb és élénkebb színekben pompázik.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... :: ÉletEnergia Készülékek


Strukturális kapcsok / szerkezeti kapcsolatok


CHI-energia / ying-yang
Az ÉletErő- és ÉletEnergia mentálisan -is- irányítható, és -megfelelő- u.n. "strukturális kapcsolatok" [összekötő kapocs] által átsugározható bárhova, áthidalva minden távolságot, hatása és erőssége független a -fizikai- távolságtól (de, ezt már tudja Ön is, és megtapasztalta, amennyiben elvégezte az ÉletEnergia átsugárzási és érzékelési Teszt-et, ha még nem, akkor ajánljuk, hogy tekintse meg a teszt-oldalt, és végezze el ezt a bámulatos -és egyben ingyenes- TESZTünket, - a 'Kisérletet az ÉletEnergia -tudatos!- érzékelésére')!

További információk a 'Strukturális kapcsolatokról & szerkezeti kapcsokról'... »»

Új ÉletEnergia- és ÉletErő Készüléke segítségével bárki -éltető, kreatív és jótékony- energiát tud majd küldeni bárkinek, bárhol is tartozkodna az illető.
Mindezt -egy kis gyakorlással- most Ön is könnyen megteheti, ha megrendeli/megvásárolja és -efektíve- használja valamelyik ÉletEnergia Készülékünket -és (esetleg) valamely digitális számítógépes radionika programunkat-!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... :: ÉletEnergia Készülékek


Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek & számítógépes Manifesztációs Radionika programok


Az Életenergiával táplált- és meghajtott Radionika készülékekkel komplexebb TREND-eket is tud programozni:
RAD 1000: Életenergiával táplált- és meghajtott Radionika készülékek vizualizálja élénken a vágyott célt vagy óhajtott trend-et amíg -az ÉletEnergia Készülékek és ÉletErő Generátorok által sugárzott erős életenergia-mezővel körülvett- radionika készülékével vagy/és a digitális számítógépes radionika programjával le nem veszi a -megfelelő- radionika arányokat, ill. radionika kódokat, utána engedje el -küldje vissza az Univerzumba- a vizualizált képet és kérését; időnként elevenítse fel -mentálisan-, valamint tudatosan (de lazán, nem görcsösen) gondoljon rá minél többet-, és -fontos!- tegyen meg minden szükséges lépést és erőfeszítést itt a fizikai síkon -is-, hogy gondola -végül- manifesztálódhasson (anyagot, formát öltsön) és céljait elérje.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 1000 Életenergiával táplált- és ÉletErővel meghajtott és működtetett Radionika készülék

Az Életenergiával működtetett Radionika készülék, illetve a számítógépes Radionika program, "befagyasztja / lefagyasztja, azaz; lefényképezi" az illető -az Ön által vágyott és (be)programozott- trendet / trendeket, valamint azokat tetszés szerinti ideig meg is tartja, addig az számítógépes Radionika Manifesztációs programÉletEnergia Készülékekbe beépített ÉletErő Generátor -vagy ÉletErő Generátorok!- állandóan és folyamatosan szolgáltatni fogják neki az ÉletEnergiát- és ÉletErőt, hogy a programozott TRENDek megvalósúljanak, "manifesztlódhassanak", materializálódhassanak itt a fizikai síkon is, ebben a 3 -ill. négy dimenziós világunkban.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok Számítógépen futtatott Manifesztációs Radionika Program (a programozott trend: az ideális partner bevonzása)

Sokan, készülékek és egyéb kellékek hiányában, csupán, csak a mentális programozással próbálják -programozott- céljukat elérni.
Legtöbb esetben, sajnos, a programozás meddő marad, és az eredmények elégtelenek, vagy -teljességgel vagy részeiben- elmaradnak.


Ha a programozott trend nem valósul meg -vagy nem úgy, ahogy programozták-, annak -többek között- az alábbi -főbb- okai lehetnek:

a) nem elég erős az életenergia-mező a programozáskor (valamint, a programozás után sincsenek biztosítva a megfelelő erősségü energiák)
b) nem biztos- és nem egyértelmü a strukturális kapcsolat a "TARGET"-el (a programozott "célszeméllyel", főleg, ha a "Target, azaz; a Célszemély" az nem Ön, hanem egy másik személy -akin segíteni akar-)
c) a vágyott és programozott TREND, vagy TRENDek túl sokrétüek, túl komplexek és túl bonyolultak
d) interferenciák lépnek fel -melyek blokkolnak és/vagy eltérést okoznak- az energia-áramlásban, valamint a "TARGET" -tudatosan vagy nem- energetikailag blokkolt / védett.


Gondolat
= energia


Tudjuk, hogy a gondolat (is) energia.
Ha bárkire vagy bármire gondolunk, -ha igen csekély mértékben is, de- energiát küldhetünk neki.

Életenergiával táplált és muködtetett Radionika készülék (RAD 2000)Az emberi agy kitünő "szerkezet" kapcsolatok létesítésére.
Ha egy adott célra vagy célpontra (személy; helyzet; vágyott-, ill. kívánt esemény / szituáció / TREND) összpontosítunk, agyunk kapcsolatot, egy u.n. "strukturális kapcsot" létesít, -azaz közvetlen- kapcsolatba lép vele.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 2000 ÉletErővel és Életenergiával táplált-, meghajtott és működtetett Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék

Ennek az egyszerű módszernek -a mentális programozás szempontjából !- az az igen nagy hátránya, hogy -sajnos- képtelenek vagyunk huzamosabb ideig egy és ugyanarra -a dologra / tárgyra / személyre / szituációra / TRENDre- koncentrálni, hogy energiát adhassunk és küldhessünk neki, hisz az emberi agy egyik legjellegzetesebb tulajdonsága az állhatatlanság, a "mozgás", az egyik mentális képről a másikra való "ugrálás".

Ezért jelent igen nagy előnyt egy -mentális- programozásnál olyan készülékekkel, technológiával és -megfelelő- technikákkal dolgozni, melyek -úgymond- "lefényképezik", ill. "befagyasztják" e strukturális kapcsolatokat és gondolatformákat.

Radionika készülékeink tökéletesen képesek erre.
Speciális Készülékeinkkel (mint pld. az ÉletEnergiával táplált és meghajtott Radionika készülékek) a gondolatformák "befagyaszthatók", továbbá a beépítet ÉletEnergia Generátorok állandóan és folyamatosan éltetni és táplálni fogják e gondolatformát, míg végül is megvalósúlnak, létrejönnek a mindennapi életben és megjelennek, azaz "manifesztálódnak" / materializálódnak (megszilárdult absztrakció!) a fizikai síkon is.

RAD 5 - (Trend-Management Életenergia Generátor és Radionika készülék)A Radionika készülék egy olyan eszköz, műszer, ill. szerkezet -sokan csak egyszerüen csak "doboznak" (sokszor "fekete doboznak" / "black box"-nak) neveznek- , mellyel ekvivalens -egyenértékű- strukturális kapcsolatokat (szerkezeti kapcsokat) tudunk létrehozni, melyek közvetlen és direkt módon kapcsolatot teremtenek- és összekapcsolnak egy -vagy több- célszemélyt (u.n. 'TARGET'-et) bármilyen óhajtott és kívánt céllal és/vagy irányvonallal (u.n. 'TREND'-el), illetve mindkettővel, és ezt a kapcsolatot fenntartják az egész programozás ideje alatt.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 5 Radionika tipusú Trend Generátor ÉletEnergia Készülék

Az általunk forgalmazott összes ÉletEnergia- és ÉletErő Készülékbe egy -vagy tipustól függöen, akár több- eredeti és autentikus ÉletEnergia Generátor van beépítve, ill. integrálva!


A Radionika Készülékek felépítése / diagramja


Az ÉletEnergiával- és ÉletErővel táplált és meghajtott (felturbózott :-)) Radionika készülékek -általában- az alábbi -jól elkülöníthető- részekből állnak, ill. tevődnek össze:
  (lásd a RAD 2400 HD Radionika készülék felépítését)
A RAD 2400 HD -beépített ÉletErő Generátorral működő- Radionika készülékünk felépítése életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Tuner for Target = A 'Target' (célszemély / célszemélyek) radionika-tárcsái a hangolásra (és a "target" radiónika kódjainak levételére és beállítására szolgáló 3 db, pontos beosztással rendelkező forgótárcsa)
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Tuner for Trend = A 'Trend' (irányzat / irányvonal) hangolására -a kívánt cél radionika beállítására-
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Chi Generator = beépített nagyerősségü ÉletEnergia Generátor-, vagy ÉletErő & Orgon Generátorok
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) a 2 tárcsa a beépített ÉletEnergia Generátor fizikai / Hertz-i frekvenciával való módulációjára, ill. rezgésének a beállítására szolgál
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Stick pad = dörzspad (beállítási felület, a radionika arányok "levételére" és beállítására szolgál)
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Well for Target Link = a Target kisugárzó felülete, a "minta" elhelyezésére szolgál
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Well for Trend Link = a Trend kisugárzó felülete, a trend "mintájának" az elhelyezésére szolgál
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Massive Life Force Field = erős és hatásos ÉletEnergia-mező, amit a beépített ÉletEnergia Generátor (- vagy Generátorok!) biztosítanak

Tehát; miközben a Radionika készülékek létrehozzák és fenntartják, ill. megtartják a megfelelő strukturális kapcsolatot, (azaz szerkezeti kapcsot létesítenek- és tartanak fenn a kívánt, megvalósulásra váró TREND-ek, -események- és a cél -célszemély vagy célszemélyek, TARGET-ek, -valamint mindkettő- között), addig a -beépített- ÉletEnergia- és ÉletErő Generátorok folyamatosan generálva / fejlesztve és -ki-sugározva az ÉletErőt, a szükséges, elengedhetetlen és megfelelő Energiát (ÉletEnergiát) / ÉletErőt szolgáltatják és biztosítják az óhajtott, vágyott események / TREND-ek és a vizualizált, elérendő cél között, azok megvalósulása érdekében.

Manifesztációs Radionika program Kevesen tudják -és, sajnos, kevesen vannak tudatában annak, hogy- a radionika művelet sikerét a radionika készüléket (és a programozót ) körülvevő ÉletErő (ÉletEnergia-mező) erőssége és sűrűsége határozza meg és garantálja, ami az eljárás során jelen van és amit -fel-használnak, valamint -másodsorban- az elképzelt, (vizualizált) cél- és irányenergiák (trend-ek) bonyolultsága, illetve alkalmazhatósága. (!)

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok Számítógépen futtatott Manifesztációs Radionika Program (a programozott trend: több & folyamatos, egyre nagyobb bevételek és jövedelem)

Az átutalás erőssége és a kívánt cél elérésének és megvalósulásának gyorsasága tehát igen nagy mértékben függ a radionika készüléket -és a műveletet végrehajtó személyt- körülvevő ÉletEnergia-mező erősségétől és intenzitásától, így tehát az ÉletEnergia Generátor által fejlesztett és sugárzott pulzáló ÉletEnergia-mező erőssége és intenzitása döntő- és meghatározó a sikeres programozás szempontjából!

Nagy segítséget jelenthet a programozásban a számítógépes Radionika programok használata is, különböző -mágikus- szimbólumokkal és szűrökkel!

A Radionika készülékek előnye nagymértékű rugalmasságukban rejlik, ugyanis ezek a készülékek szinte bármire beállíthatók, (bárkinek- és bárminek radionika aránya és kódja -u.n. "frekvenciája"- könnyen megtalálható és levehető) és bármely TREND programozására felhasználhatók.
Univerzálisak!

ASTRO-TREND Generátor (ATGS 3000)Egy szép -Karl és általam által megfogalmazott- hasonlattal élve: magát az Univerzumunkat -és a Naprendszert- is tekinthetjük úgy, mint egy gigantikus méretü radionika készüléket, ahol a radionika arányokat / beállításokat a bolygók -egymáshoz képest- pillanatnyi helyzete határozza meg => lásd ATGS 12000 - Asztro-Trend Generátor ÉletEnergia Készülékünket.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok ATG 12 / ATGS 12000 | Asztro-Trend Generátor ÉletEnergia Készülék

Fel / Ugrás az oldal tetejére... :: ÉletEnergia Készülékek


Az ÉletEnergiára & ÉletErőre vonatkozó axiómák


.

Az ÉletEnergia bizonyos törvények és törvényszerüségek alapján működik (valamint kijelenthetjük, hogy rá is hatnak- és vonatkoznak az. u.n. univerzális törvények), melyek közül talán az egyik legfontosabb (a 'negatív entropia' elmélete mellett - ahogy mi is neveztük) Karl Hans Welz elmélete és teorémája a 'Hiper-Tér Technológia' , és a 'Hiper Ûr Matematika' (mely a Radionikát -annak elméletét és gyakorlatát is- magába foglalja), valamint a Kozmikus ÉletErő  és Egyetemes ÉletEnergia Fizika alapelve, mely kimondja, ill. kijelenti, hogy:
  A TÁVOLSÁG STRUKTURÁLIS KÜLÖNBSÉG(ek) EREDMÉNYE / FÜGGVÉNYE !

.
és...
Két pont között a legrövIdebb távolság az Univerzumban; ...egy 'strukturális kapcsolat'!


Íme az ÉletEnergiára- és az ÉletErőre vonatkozó pár fontos axióma:


.

életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) az Életenergia omniprezens és omnipotens, primordiális, kozmikus -készülékekkel is kimutatható- pulzáló (rezgő) energia
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) az Életenergia követi a "negativ entrópia" elvét
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) az Életenergia bizonyos -organikus és anorganikus- anyagokban akkumulálható (egyes anyagok jobban vonzzák, mások meg inkább "taszítják")
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) az Életenergia -megfelelő, új csúcstechnológia révén- generálható (előállítható, fejleszthető) (lásd az Életenergia- és ÉletErő Készülékek)
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) az Életenergia a "strukturális kapcsolatok" által -veszteség nélkül!- átsugározható, áttranszferálható ("A távolság strukturális különbségek eredménye"™)
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) az Életenergia fizikálisan és virtuálisan (mentálisan) is modulálható, valamint fizikálisan -strukturális kapcsok által- és mentálisan is irányítható (követi a gondolatot)
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) az Életenergia nélkülözhetetlen- és az egyik legfontosabb összetevője és -hiányozhatatlan- tényezője a manifesztációs eljárásnak, a tudatos teremtési folyamatnak és műveletnek (!)
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) ÉletEnergia & ÉletErő nélkül nincs távhatás (AAD: action at the distance)


Ezért -is- ideális eszközök az ÉletEnergia Készülékek (a beépített ÉletErő Generátorokkal) az egészség, személyes erőnlét és vitalitás, a személyes -földi/materiális és szellemi- gazdagság és bőség, valamint egy boldogabb, teljesebb, kiegyensúlyozottabb és sikeresebb élet eléréséhez, megteremtéséhez és megtartásához.

És ami a legfontosabb: az ÉletEnergia számára nem léteznek határok sem időben, sem térben!
(Tapasztalhatta ezt Ön is, ha már elvégezte az -ingyenes- ÉletEnergia átsugárzási- és érzékelési Teszt-ünket / Kisérletünket!)

Összegzésként elmondható, hogy ÉletErő Készülékeink és az új ÉletEnergia Generátorok által fejlesztett és sugárzott Chi, Kí, Prána, Orgone / Orgon-energia, Od, ÉletErő, ÉletEnergia, Bio-energia, stb., stb. felhasználható bármilyen pozitiv, nemes, építő és konstruktív célra, saját- és embertársaink javára és érdekében, valamint önsegítségre, önfejlesztészre és saját előny megszerzésére (de nem mások hátrányára!).

.


Alacsony Frekvenciák / Ultra Mély Frekvenciák :: Neuro-Technológia

Chi AgyTréner & PszichoTréner & ElmeTréner Életenergia Készülékek


Régóta ismeretesek az Mély / Alacsony Frekvenciák (u.n. agyi frekvenciák) és rezgések előnyei.
Az agyhullámok mérhető elektromos hatása az agyban létező és működő ÉletEnergia-impulzusainak az eredménye.

LPOG 2400 DL :: ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner Életenergia KészülékKöztudott, hogy az agy sokkal hamarabb alkalmazkodik és válaszol a direkt ÉletErő-ingerre, és könnyebben állítja be megfelelő hullámhosszát (frekvenciáját) -és egyben az annak megfelelő tudatállapotot is!-, amikor ugyanazzal az "anyaggal", illetve "közeggel", vagyis ugyanazzal az energiával stimulálják, mint amit ő maga is -részben- előállít és használ: az Életenergiával !

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok LPOG 2400 DL :: ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner Életenergia Készülék + TC 99 -strukturális kapcsolat- transzfer korong

Az ÉletEnergia Készülékek tehát -az integrált ÉletErő Generátoroknak köszönhetően- használhatók -úgy is- mint a legmodernebb, legelőrehaladottabb és leghatékonyabb Elmekészülékek, Észgépek és újfajta -modern- Agytrénerek, (mi inkább Chi Agytrénernek, ElmeTrénernek és PszichoTréner ÉletEnergia Készülékeknek nevezzük őket), mint a leghatásosabb relaxációs- és meditációs készülékek: így a jótékony (és megfelelően modulált!) ÉletEnergiát és ÉletErőt, most bárhol és bármikor érezheti, tapasztalhatja és –annak minden előnyével együtt- élvezheti és felhasználhatja.

Vége tehát a helyhezkötöttségnek, a mozgáskorlátozásnak, valamint a szemüveg, fülhallgatók és egyéb nehézkes, fura és felesleges kellékek okozta kényelmetlenségnek, melyeket a már elavúlt, régi -fény / hang tipusú- Agytréner készülékek okoztak!

Régen ismert -de sajnos manapság elfeledett- alapigazság: ÉletErő nélkül nincs- és nem létezik távhatás!
Az ÉletEnergia- és ÉletErő Készülékek, ill. az ÉletEnergia Generátorok egyik kulcsfontosságú előnye, hogy a hatósugaruk korlátlan és hatásuk független a távolságtól!


Strukturális kapcsok


Az ÉletEnergia strukturális transzferképességéből adódóan, ha sajátmagát, szeretteit, vagy bárki mást ÉletErővel akar feltőlteni, energizálni, gyógyító energiát vagy vitalitást szeretne ÉletEnergia Készülékéből -át-sugározni, elég egy kis -de igen hatásos!- diszkrét, zsebben- vagy táskában elférő, kulcstartójára, vagy akár az autója belső visszapillantó tükrére is akasztható- transzfer korong is mely összekötőként -strukturális kapocsként-, összeköti, összekapcsolja Önt (vagy az illető célszemélyt, vagy célszemélyeket) az otthonában, irodájában vagy bárhol máshol a világon működő ÉletEnergia- és ÉletErő Készülékével.

TC 99 :: Transzfer korong-pár a 100%-os energia veszteség nélküli átviteléreAz ÉletEnergia átsugárzási transzfer-teszt -kísérletünk -melyet gondoljuk és reméljük, hogy már elvégzett és jó eredménnyel kipróbált Ön is-, megdönthetetlenül ezt bizonyítja.
Ahhoz, hogy az ÉletEnergia Készülékéből kiáramló jótékony ÉletErőt mindenkor magához vegye és ebből bármikor részesedni tudjon, szükségtelen Készülékét mindenhová magával cipelnie.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok TC 99 Transzfer korongpár (strukturális kapcsolat)

TC 99 :: Transzfer korong-pár a 100%-os energia átvitelreÚj ÉletEnergia- és ÉletErő Készüléke működhet akár otthon, vagy akár a munkahelyén, ahhoz, hogy az ÉletEnergia Készülékből az Energia átsugározhasson Önre -és csakis Önre!-, elégséges egy speciális és egyedi transzfer korong birtokában lennie, így teljesen mindegy, hogy ÉletEnergia Készüléke -ÉletErő Generátora- előtt ül vagy tőle több mérföldnyire, -esetleg éppen a földgömb másik oldalán/felén tartozkodik-, mert a Készüléke által fejlesztett és sugárzott jótékony hatású ÉletEnergiát és ÉletErőt érezni és -fel-használni is tudja, bárhol és bármikor.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok TC 99 Transzfer korongpár | Strukturális kapcsolat 

Csodálatos, nem igaz?
Hihetetlennek tűnik? Javasóljuk, hogy próbálja ki, és így meggyöződhet az itt leírtak és elhangzottak valóságáról!
Aki nem hiszi, járjon utána!  :-)

Ezért -is- ideális eszközök az ÉletEnergia Készülékek (az integrált ÉletErő Generátorokkal) az egészség, személyes erőnlét és vitalitás, a személyes -földi/materiális és szellemi- gazdagság és bőség, valamint egy boldogabb, teljesebb, kiegyensúlyozottabb és sikeresebb élet eléréséhez, megteremtéséhez és megtartásához.

És, ami a legfontosabb: az ÉletEnergia számára nem léteznek határok sem időben, sem térben!
(Tapasztalhatta ezt Ön is, ha már elvégezte az ÉletEnergia átsugárzási- és érzékelési Teszt-ünket / Kisérletünket!)

Összegzésként elmondható, hogy ÉletErő Készülékeink és az új ÉletEnergia Generátorok által fejlesztett és sugárzott Chi, Ki, Prána, Orgone / Orgon-energia, Od, ÉletErő, ÉletEnergia, Bio-energia, stb., stb. bármilyen pozitiv, nemes és építő/konstruktív célra felhasználható, saját- és embertársaink javára és érdekében, valamint saját előnyünkre (de nem mások hátrányára!).

Fel / Ugrás az oldal tetejére... :: ÉletEnergia Készülékek


Idézet / Mottó
:
életenergia & életerő & chi életerő "Amit káosznak (chaos) neveznek a Viláegyetemmel kapcsolatosan, az nem más, mint egy magsabb szintű rend, amit az ember, a mostani fejlettségi fokán, -még- nem érthet meg".
D SDiozófus


További felhasználások

Az ÉletEnergia Készülékek felhasználási területe


Ha valakit -egy másik személyt- energizálni szeretne, küldhet számára az Ön ÉletEnergia Képszülékéből energiát, de elég, hogy ha -kölcsön- adja az illetőnek az ÉletEnergia és az ÉletErő- transzferkártyáját-, vagy -az Ön egyedi- transzfer-korongját.

Megj.:
ha több transzferkártya-párja, ill. transzfer-korongja is van, és több személy is használni szeretné (persze különböző trend-ekkel), akkor ezt úgy tudja a legjobban megoldani, ha az adott személyek, időben elkülönítve, azaz; más-más időpontban használják azt.
Egyszerre, egy időben használni, nem a legszerencsésebb (lásd még; életenergia-transzfer, negatív entrópia...).


Tértisztítás-, energizálás


Hagyja működni legalább 1,5 - 2 óráig az ÉletEnergia Készüléket, a megtisztításra szánt területen belül, vagy helyezze a chi-transzferkártya egyik felét a megtisztításra szánt területre.
A Készülék körül, ill. a chi transzfer-kártya és a transzfer-korong körül, a tér megtisztul, az energiák kicserélődnek, megtisztulnak és revitalizálódnak.
Természetesen, egy megfelelő strukturális kapcsolattal (pld. a TC 99 transzfer-korongpár), a jótékony és vitális energiát eljuttathatja bárhova, lakóterének, lakássának bármely pontjára, anélkül, hogy a Készüléket kéne elmozdítani és hordoznia.

Ha szükséges ismételje meg ezt, úgy 2 - 3 napon belül.
Idővel, -az ismétlések révén is,- az egész tér/szoba és lakás megtöltődik jótékony vitális energiával.

A világon egyedül, ezek az ÉletEnergia Készülékek (melyet Karl Hans Welz fedezett fel még 1991-ben) képesek a negatív, statikus, "rossz" energiákat (az elektro-mágneses energiák által működtetett és üzemeltetett elektromos készülékek sugározta szennyeződéseket), valamint az u.n. "DOR / DeadlyORgon" energiát (negatív, statikus, halálos orgone-energiák, ahogy Wilhelm Reich nevezte őket), pozitív, dinamikus és vitális ÉletEnergiává és ÉletErővé átalakítani (!).

Manifesztációs Radionika Program az ÉletEnergia Készülékek számáraÉletEnergia Készülékét használhatja valamely/bármely számítógépes Radionika programunkkal együtt!
Így, bármely -eleve nem radionika- készülékből, virtuális radionika készüléket nyerhet!. Checkmark

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok Számítógépen futtatott Manifesztációs Radionika Program

Ebben az esetben, vágyott trend-eket és óhajtott -jövőbeli- szituációkat programozhat, azoknak a megvalósulásuk érdekében.

ÉletEnergia Készüléke segítségével erőt (ÉletErőt!) tud adni -pozitív- gondolatainak, és -folyamatosan!- biztosítani tudja trend-programozását, megvalósulásuk érdekében !!

Az ÉletEnergia Készüléke által generált és kisugárzott ÉletErőt, módulálhatja továbbá -mágikus- szimbólumok és pecsétek segítségével.

Megj.:
mágikus szimbólumok | ÉletEnergia Készülékekprospezek egy része megtalálható a számítógépes radionika program cd-jén, vagy megrendelhetők külön is, így -egyszerüen- csak ki kell nyomtatni a használni kívánt szimbólumot.

Főleg a "Vágyak ABC-je / Alphabet of Desire" csomagnak az újabb -asztrológiai alapú- verzióját ajánljuk, melyben megtalálja -szinte- minden élethelyzethez a megfelelő kártyát, pecsétet és szimbólumot.

Tegye a kívánt -mágikus- szimbólumot, kártyát az ÉletEnergia Készülékén lévő -egyik- transzfer-kártyára, ill. transzfer-korongra, a másik transzfer-kártyát vagy transzfer-korongot tartsa magánál, majd -tudatosan és aktívan! vegye át és használja fel -a megfelelően módulált, és- az Önre át-sugárzott ÉletEnergiát & ÉletErőt.
Ennyi az egész!

Használja fel -mindig- tudatosan és aktívan, az Ön kívánsága szerint modulált Életenergiát és ÉletErőt, és cselekedjen annak megfelelően!


Még további alkalmazások


ÉletEnergia Készülék Dinamikus Feng Shui & Feng Shui Plusz+


Használja ÉletEnergia Készülékét valamely Radionika programmal együtt mely tartalmazza a Feng Shui szimbólumokat és juttassa el a megfelelően módulált ÉletEnergiát a kívánt helyre. (!)

ÉletEnergia Készülékek | Dinamikus Feng Shui :: ao1100+báguaEzen új csúcstechnológiának köszönhetően Ön most energizálni- és feltőlteni tudja pozitív, kreatív, jótékony, vitális és dinamikus Feng Shui -CHI- energiákkal a lakását és / vagy irodáját, anélkül, hogy átrendezni, átformálni vagy átépíteni kényszerülne azt -vagy különböző szimbólumokkal vagy -sokszor furcsa és bárgyú- tárgyakkal kéne "kicicomáznia"-!

 ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok ÉletEnergia Készülékek & Dinamikus Feng Shui :: JU 99 Chi AgyTréner & PszichoTréner & ElmeTréner tipusú ÉletEnergia Készülék + bágua

Sőt; most ezeket a kreatív és -egyben - éltető chi-energiákat ugyanolyan könnyen és elegánsan átsugározhatja saját magára -és, természetesen, egyben szeretteire is!- attól függetlenül, hogy a hagyományos Feng Shui szempontjából, mely energetikai élettérben tartózkodik, és függetlenül attól is, hogy új Dinamikus Feng ShuiÉletEnergia- és ÉletErő Készülékétől® milyen, ill. mekkora távolságra van (pár száz méternyire "csak", vagy a Földgolyó másik felén tartozkodik)!

Valójában, most az Ön kezében van a teljes ellenőrzés és irányítás lehetősége, ami ezeket a Feng Shui chi-energiákat illeti!
Keleti tradició zseniális kombinációja nyugati csúctechnológiával!

Helyezze a kívánt- és megfelelő Feng Shui szimbólumot az ÉletEnergia Készülékére, az egyik transzfer-korong mellé, (esetleg a transzfer-kártya alá), míg a transzfer-korong másik párját (ill. a másik transzfer-kártyát) tegye az energizálni kívánt helyre.
A megfelelően modulált ÉletEnergia instant módon -azonnal- megjelenik a kívánt helyen (az egyedi transzfer korongpár, ill transzfer-kártya révén) és kifejti a jótékony hatását.

Az ÉletEnergia Készülék, ill. a transzfer-korong, és a transzfer-kártya -közvetlen- közelébe tartózkodó személy (vagy személyek) magukhoz vonnzák a megfelelően modulált ÉletEnergiát és ÉletErőt, feltőltödnek általuk, mely aztán -bennük is- kifejti annak jótékony és pozitív hatását.


ÉletEnergia Készülék Asztro Dinamikus Manifesztáció


Asztro Dinamikus Manifesztáció :: Radionika program :: ÉletEnergia Készülékek Használja ÉletEnergia Készülékét valamely Radionika programmal együtt mely tartalmazza az asztrológiai szimbólumokat és juttassa el a megfelelően módulált ÉletEnergiát a kívánt helyre.

Helyezze a kívánt és megfelelő asztrológiai szimbólumot az ÉletEnergia Készülékére, az egyik transzfer-korong mellé, (esetleg a transzfer-kártya alá), míg a transzfer-korong másik párját (ill. a másik transzfer-kártyát) tegye az energizálni kívánt helyre.

A megfelelően modulált ÉletEnergia instant módon -azonnal- megjelenik a kívánt helyen (az egyedi transzfer korongpár, ill transzfer-kártya révén) és kifejti a várt-, jótékony hatását.

Az ÉletEnergia Készülék, ill. a transzfer-korong, és a transzfer-kártya -közvetlen- közelébe tartózkodó személy (vagy személyek) magukhoz vonnzák a megfelelően modulált ÉletEnergiát és ÉletErőt, feltőltödnek általuk, mely aztán -bennük is- kifejti annak jótékony és pozitív hatását.


ÉletEnergia Készülék Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner, Elmekészülék


Bármelyik tipusú ÉletEnergia Készülékét felhasználhatja lazításra, stresszoldásra, meditációra, relaxációra, kontemplációra és revitalizációra, valamint gyorstanulásra és memória-bővítésre.
Segítségével gyakorolhatja a dinamikus meditációt is!

LPOG 2400 DL ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner, ElmekészülékLévén, hogy lüktető, pulzáló ÉletErőt sugároz és közvetít, az ÉletEnergia Készülékek (és a Készülékekbe beépített ÉletErő Generátorok), azonnal és direkt módon hatnak az agyra, az idegrendszerre és -egyben- a testre, és hatalmas -behozhatatlan!- előnyük, hogy bármely távon működőképesek (lásd bámulatos ÉletEnergia átsugárzási transzfer-tesztünket az ÉletEnergia- és ÉletErő tudatos érzékelésére!).

Az ÉletEnergia Készülékek (és az ÉletErő Generátorok) hatásmezejében, az agy szinte azonnal alkalmazkodik ezek frekvenciájához és így sokkal könnyebben fenn is lehet tartani a megfelelő elme- és tudatállapotot!

Az új technológiánk révén, készülékének jótékony hatását, (az ÉletEnergia Készülékek és ÉletErő Generátorok segítségével) akkor is igénybe veheti és használni tudja, amikor más körülmények között lehetetlen lenne!
Csak egy megfelelő strukturális kapcsolat szükségeltetik ehhez, amik -az Ön készüléke esetében- egy egyedi transzfer korongpár, (vagy az egyedi transzfer-kártyák).


ÉletEnergia Készülék Radionika és Radionika Készülékek
    együtt használva valamely számítógépes Manifesztációs Radionika programmal


Mindegyik RAD tipusú Radionika Készülékünkbe eleve -legalább- egy ÉletErő Generátor működik és szolgáltatja a sikeres radionika programozás szempontjából oly fontos ÉletEnergiát és ÉletErőt.

Számítógépes Radionika programunkal -egy eleve nem radionika készüléket is, mint pld. a Chi Agytréner, ElmeTréner és PszichoTréner ÉletEnergia Készüléket is- át tudja alakítani virtuális Radionika Készülékké!

Kapcsolja össze bármely -nem radionika készülékét, Chi Agytrénerét, ElmeTrénerét és PszichoTrénerét, esetleg AO (Aqua Optimizer) tipusú ÉletEnergia Készülékét- egy számítógépes radionika programmal és máris egy virtuális radionika készüléke lett.

Manifesztációs Számítógépes Radionika program :: Radionika KészülékekAlakítsa át ÉletEnergia Készülékét egy -bármelyik!- Radionika programmal, virtuális radionika készülék!
Így, ennek segítségével, vágyott trend-eket és kívánt -jövőbeli- szituációkat programozhat, ezeknek folyamatosan erőt (ÉletErőt!) adhat- és biztosíthat, hogy azok manifesztálódhassanak a fizikai síkon, és megjelenjenek a mindennapi életében is.


ÉletEnergia Készülék Víz-energizálás és optimalizálás | Táplálékok energiával való feltőltése -bármilyen távolságból-


Víz- energizálás és optimalizálás: AO 2000 AO AquaOptimizer tipusú ÉletEnergia Készülék Az AO -AquaOptimizer™ (ejtsd: akua optimájzer)- tipusú ÉletEnergia Készülékek™, kettős (duál) céllal tervezett speciális energizáló készülékek, melyek hármas célt szolgálnak és melyek ivóvízét
ÉletEnergia Készülék :: AquaOptimizer :: ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner :: Radionika Készülék revitalizált- és optimalizált élővízzé alakítják át, miután
ÉletEnergia Készülék :: AquaOptimizer :: ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner :: Radionika Készülék eltávolították a vízben lévő káros információkat és visszahelyettesítik az eredeti, pozitív és jótékony élővíznek az információjával (így -energetikailag- olyan tiszta lesz, mint egy kristálytiszta hegyi forrás vize), majd
ÉletEnergia Készülék :: AquaOptimizer :: ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner :: Radionika Készülék feltőltik és telítik erős, pozitív, éltető és jótékony vitális Életenergiával és ÉletErővel.

Tipp: használjon 3 darab ÉletEnergia Készüléket a lakása/irodája 3 különböző potján, hogy mindig optimalizált élővizet fogyaszthasson, megnégyszerezve ezáltal -a szinergia révén- ÉletEnergia Készülékeinek teljesítményét és hatásfokát, valamint az ebből adodó jótékony hatásokat, ill. a használatával összefüggő- és ezzel járó pozitív következményeket.


:: ÉletEnergia Készülék életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Teljeskörű Pránával (Életenergiával) kapcsolatos szolgáltatásaink:


Táv-ENERGIZÁLÁS
!
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia Testünk- / testjeink-; valamint személyes tárgyak, amulettek és talizmánok energetikai megtisztítása és ÉletEnergiával való feltőltése


ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia Ezotérikus tanácsadás és konzultációk
Személyre szabott megbeszélések / Ezotérikus- mediátor és coaching


Forrás:
Karl Hans Welz: "Elmélet és Technológia" (Theory & Technology), LifeForce & LifeEnergy Theory (Az ÉletErő és ÉletEnergia elmélete).
Angol és olasz nyelvből való fordítás és átdolgozás: Dézsi Sándor -ALeX-
1998 - 2021 © Copyright. Minden jog fenntartva!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... :: ÉletEnergia Készülékek


  .  
.

ÉletEnergia & ÉletErő
Integrált ÉletErő Generátorokkal működő -eredeti- ÉletEnergia Készülékek


Létezik
egy mindig-, mindenhol jelenlévő -teremtő- ÉletERŐ, egy mindent átható- és körülölelő ENERGIA, mely mindenkinek a rendelkezésére áll, mely -végtelen- lehetőséggel szolgál minden- és mindenki számára, ÉletEnergia Készülélek | Radionikaés melyet tudatosan felhasználva nagyban elősegíti a sikert, a személyiségfejlődést, valamint a vágyott -és programozott- célok elérését és megvalósítását.

Performens -csúcstechnológiájú- Készülékeink, Életenergiát és Életerőt generálnak- és sugároznak. Teszik ezt állandóan és folyamatosan, megszakítás nélkül, hatótávolságtól függetlenül!

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet, működtesse folyamatosan, és -ezáltal- vegye át- és használja fel előnyére -tudatosan és aktívan!- minden cselekedetében a Készülékek által kisugárzott kreatív, pozitív és vitális Életenergiát & Életerőt!

Életenergia Készülékek: életerő és vitalitás Önnek és szeretteinek, az Ön -pozitív és kreatív- gondolatainak, manifesztációjuk, ill. megvalósulásuk érdekében, valamint, sikerének-, vágyainak és -kitűzött- céljainak az eléréséhez!


  .  

Integrált ÉletErő Generátorokkal működő

ÉletEnergia Készülékek

ÁrLista / Rendelés


Az árak nem tartalmazzák a szállítási költségeket / fuvardíjat és az ÁFA-t
Euro (€) vagy az összegnek megfelelő Forint (HUF)

Biztonságos -online- fizetés PayPal-al (bankkártyával is!)
.

AO 1100

AO 1100 :: ÉlőVízet előállító-, víz- és táplálék energizáló és optimalizáló Életenergia Készülékek
161 €

.

AO 3100


AO 1100 :: ÉlőVízet előállító-, víz- és táplálék energizáló és optimalizáló Életenergia Készülékek+AO 1100 :: ÉlőVízet előállító-, víz- és táplálék energizáló és optimalizáló Életenergia Készülékek+AO 1100 :: ÉlőVízet előállító-, víz- és táplálék energizáló és optimalizáló Életenergia Készülékek
483 €   455 €

.

AO 2000

AO 2000 Aqua Optimizer :: ÉlőVízet előállító-, víz- és táplálék energizáló Életenergia Készülékek
393 €

.

JU 99 CE

JU 99 CE (Chi Energizáló) :: Chi AgyTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék
171 €

.

JU 399 CE


JU 99 CE (Chi Energizáló) :: Chi AgyTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék+JU 99 CE (Chi Energizáló) :: Chi AgyTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék+JU 99 CE (Chi Energizáló) :: Chi AgyTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék
513 €  489 €

.

JU 1000 CE

JU 1000 CE - Junior 1000 Chi Energizáló | Chi AgyTréner & PszichoTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék
393 €

.

LPOG 2400 DL

LPOG 2400 DL Chi Agytréner & Pszichotréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék | Meditációs-, Relaxációs és re-Vitalizációs ÉletEnergia Készülék :: ElmeKészülék & ÉszGép
889 €

.

LPOG 2400 HD

LPOG 2400 HD | Low Pulse Orgone Generator 2400 Heavy Duty LifeEnergy & LifeForce Equipment
1 369 €

.

Performer 2400 HD

Performer 2400 HD
2 569 €

.

PFC 2000

PFC 2000 | Chi AgyTréner & ElmeTréner, valamint ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék
1 169 €

.

PFC 2400 HD


PFC 2400 HD (Chi Agytréner & Pszichotréner ÉletEnergia Készülék)


1 569 €

.

RAD 1000

RAD 1000 ÉletEnergia Készülék | Beépített ÉletErő Generátorral működő Radionika tipusú Manifesztációs ÉletEnergia Készülék
393 €

.

RAD 2000

RAD 2000 ÉletEnergia Készülék | Beépített ÉletErő Generátorral működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék
969 €

.

RAD 2400 HD

RAD 2000 ÉletEnergia Készülék | Beépített ÉletErő Generátorral működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék, valamint Chi Agytréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék
1 969 €

.

RAD 5 / ATG 5

RAD 5 / ATG 5 ÉletErő Radionika tipusú Trend Generátor Manifesztációs ÉletEnergia Készülék
3 769 €

.

ATG 12 / ATGS 12000

ATG 12 / ATGS 12000: Asztro-Trend Generátor | ÉletErő Radionika tipusú Manifesztációs ÉletEnergia Készülék
13 299 €

Rendelje meg valamelyik készüléket, hogy minél előbb részesedjen az -integrált ÉletErő Generátorokkal működő- ÉletEnergia Készülékek által sugárzott jótékony pozitív ÉletEnergia & ÉletErő nyújtotta összes előnyéből !
» Kapcsolat / Rendelés »»
  .  


[ Jelenleg 15 személy nézi / böngészi ezt az oldalt, ill. az ÉletEnergia Készülékek online katalógusát ]
  .  


Chi
& Prána & Orgon-energia Generátorokkal® működtetett ÉletEnergia Készülékek

kiegészítői & tartózékai & kellékei


Az árak nem tartalmazzák a szállítási költségeket / fuvardíjat és az ÁFA-t
Euro (€) vagy annak megfelelő Forint (HUF)


Adapter
/ hálózati csatlakozó

300mA: 10 € | 500mA: 15 € | 1000mA: 20 €


Strukturális kapcsok: Egyedi transzfer korongpárok | ÉletErő- & ÉletEnergia fokozók

.

TC 99

TC 99 Transzfer pár / egyedi transzfer konvex poliéder- és korongpár
49 €   46 €

.

RAOPTC

RAOPTC | Víz- és táplálék energizáláshoz ajánlott egyedi transzfer-korongpár Orgonit-ból
79 €   76 €

.

PBT 2400

PBT 2400 / PBT 2400 HD | ÉletEnergia erősíto- és ÉletErő-fokozó egyedi transzfer-korongal
139 €   136 €

.

PBTBH

PBTBH | ÉletEnergia erősítő- és nemivágy-fokozó egyedi transzfer-korongal
339 €


MANIFESZTÁCIÓS Radionika Programok

.

Asztro Dinamikus & Dinamikus Feng Shui   |   Fitness & Súlykontroll
Manifesztációs Radionika Program

Manifesztációs Radionika számítógépes Program | RI 2400 CDManifesztációs Radionika számítógépes Program | RI 2400 CD
élet-energia 199 €
Külön is rendelhetők különböző '-Mágikus- pecsétek és szimbólumok' (!)


-Mágikus- pecsétek és szimbólumok

.

Speciális specifikus frekvenciák

.

Mentál

Speciális specifikus frekvenciák | Mentál
19 €

.

-Mágikus- Szerelem

Speciális specifikus frekvenciák | -Mágikus- Szerelem
19 €

.

Fitness / Súlykontroll

Speciális specifikus frekvenciák | Fitness / Súlykontroll
19 €

.

Speciális specifikus frekvenciák

Mindhárom CD: 57 €  49 €Speciális ÉletEnergia & ÉletErő kellékek

Személyes Chi Kártya | ÉletErő kártya

Folytonos-, erős és pozitív ÉletEnergia fluxus; az Ön vitalitása és sikere érdekében!

Most a telefonján is !


Chi Kártya | ÉletErő kártya

9 €-tól

Chi kártyák »»  

Fel / Ugrás az oldal tetejére... Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner ÉletEnergia Készülékek | ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletEnergia Készülékek
  .  


» Rövid, tömör 'Használati útmutató' az ÉletEnergia Készülékehez, valamint a készülékek kellékeihez és tartozékaihoz »»


  .    


életenergia készülékek Konzultáció, -szak-tanácsadás, coaching


Személyesen, on-line és/vagy telefonon keresztül is.
A konzultáció és tanácsadás alatt -természetesen, ha szeretné és igényli- egy erős ÉletEnergia Készülék + strukturális kapcsolat + Manifesztációs Radionika Program révén, feltőltjük Önt és/vagy valamely személyes értéktárgyát, ÉletEnergiával és ÉletErővel.
Termékbemutató esetén az összeg 2x69=138€, HD tipusú ÉletEnergia Készülékek esetében 3x69=207€!
Természetesen, azok akik Életenergia Készüléket rendelnek / rendeltek, a konzultáció teljes árának a felét visszakapják, ill. levonhatják rendelésükből.
Megj.: más árkedvezménnyel nem összevonható!
 99 €   69 € / 1 h
Euro (€) vagy az összegnek megfelelő Forint (HUF)

  .    


A 'kosár' tartalmának a megtekintése...

  .    


:: ÉletErő Technológia ::

Integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek

AO 1100 | AO 2000
JU 99 | JU 1000 | LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 & PFC 2400 | Performer / Sport Performer 2400 HD
RAD 1000 | RAD 2000 | RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5 | ATG 12 / ATGS 12000

Rendelje meg most valamelyiket, hogy minél előbb részesedjen az -integrált ÉletErő Generátorokkal működő- ÉletEnergia Készülékek által sugárzott jótékony ÉletEnergia & ÉletErő nyújtotta összes előnyéből !
» Kapcsolat / Rendelés »»


  .    


Kapcsolat / Elérhetőségek »

Üzenetküldés / E-Mail »»

Rendelés »
  »» Elmélet & Technológia ~

:: A weboldal neve: Elmélet & Technológia ~ ::
:: www.fengshuichi.hu/Elmelet---Technologia-- ::

^ Elmélet & Technológia ~
 « Elöző oldal ^ Fel, az oldal tetejére ^
^ Fel, az oldal tetejére ^
Page
Menu
^ Fel, az oldal tetejére ^
Page
Menu

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de

FENG SHUI Chi & Dinamikus Feng Shui  |  www.fengshuichi.hu
~ Feng Shui Chi-energia, ÉletErő és vitalitás az Ön sikere érdekében! | Chi-energia: Egyetemes Életenergia- és Életerő: az Univerzum hatalmas ereje, most az Ön szolgálatában!
www.fengshuichi.hu ~
Biztosítson folyamatosan Erőt és Energiát építő pozitív gondolatainak megvalósulásuk érdekében!
Vegye át- és használja fel tudatosan, valamint hasznosítsa legjobb belátása szerint az Életenergia Készülékéből kisugárzott hatékony és folyamatos pozitív Életerő-fluxust!
Dinamikus Feng Shui Chi: a Feng Shui egy magasabb dimenziója | Modern feng shui térrendezés nélkül!
[ www.fengshuichi.hu / Elmélet & Technológia ~  { Kapcsolat | Elérhetőségek :: Üzenet | Email :: Oldaltérkép »» # 802837 - 3.234.211.61 :: (162.213.253.100) :: www.fengshuichi.hu/Elmelet---Technologia-- | nature_flex_R-hu | Feng Shui Chi | Feng Shui Chi .hu | www.fengshuichi.hu {ŁCMSimple content--Ł | img:(abs):e-e--h/uf | pgs-h:(abs):e-e--h/uf} :: www.fengshuichi.hu / Elmélet & Technológia ~ ]
top